Da li se to Žardim oprostio od Mbapea?!

Nije uvek moguće zadržati sve igrače! “Znate kako funcioniše naš projekat. Zbog toga nam je važno da radimo sa igračima koji će i nakon prelaznog roka biti sa nama”, rekao je Portugalac.

Fudbal 04.08.2017 | 20:00
Da li se to Žardim oprostio od Mbapea?!
Nakon Nejmara sledi Kilijan Mbape! Na transfer tržištu nema prekida kompletnog ludila, a ovoga puta u ulozi velikih kupaca nalaze se Real Madrid i Barselona, koji će pokušati da obezbede transfer fenomenalnog asa Monaka.

Trener Leonardo Žardim već je ostao bez Mendija, Bernarda Silve i Bakajoka, a očigledno je svestan da će teško uspeti da zadrži Mbapea.

“Važno je zadržati svei grače koji su prošle sezone bili važni za klub. Ali poslednjih godina se pokazalo da nije uvek moguće to učiniti. Znate kako funcioniše naš projekat. Zbog toga nam je važno da radimo sa igračima koji će i nakon prelaznog roka biti sa nama”, rekao jeŽardim.

Supertalentovani Francuz je prošle sezone postigao 26 golova i imao 14 asistencija na 44 utakmice u svim takmičenjima, ali se u pripremnom periodu još nije upisao u strelce. Očiledno mu priče o odlasku remete koncetraciju u određenoj meri.

“Nije postigao gol, ali radi izuzetno jako. Nije samo on u pitanju, već i svi ostali mladi igrači koji su igrali važnu ulogu u prošloj sezoni. Fabinjo i Lemar su nešto stariji, a možda i malo zreliji, ali i Kilijan dobro radi. Oni znaju da je najvažnija stvar ono što se uradi na terenu”, zaključio je Žardim.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar