Dibala nije na prodaju! Ali...

. . . dajte 140. 000. 000 i može da ide! Svaki igrač Juventusa ima svoju cenu, pa je to očigledno slučaj i sa sjajnim Argentincem.

Fudbal 03.08.2017 | 21:00
Dibala nije na prodaju! Ali...
Ceo svet nestprljivo iščekuje transfer sve izvesniji transfer Nejmara u Barselonu, a sve to pažljivo prate i čelni ljudi Juventusa. Naime, kako prenosi ugledna Gazeta delo sport, čim ode Nejmar sportski sektor katalonskog giganta baciće sa na dovođenje Paula Dibale iz torinskog kluba.

E sad, to u ovom trenutku zvuči prilično nerealno, s obzirom da je prvi operativac Juventusa Bepe Marota više puta izjavio da Dibala nije na prodaju. Međutim, torinski velikan je jedan od onih klubova u kojem svaki igrač ima svoju cenu.

A prema tvrdnjama Gazetinog izvora, uprava italijanskog šampiona ipak bi pristala da razmisli o promeni stava i prodaji Dibale u slučaju da u Torino dođe ponuda od 140.000.000 evra ili veća.

S obzirom da bi Barselona samo od prodaje Nejmara francuskom Pari Sen Žermenu trebalo da inkasira 222.000.000 evra, jasno je da prosta matematika dozvoljava mogućnost ovakvog transfera.

I pre nego što pomislite da su ovo samo puka nagađanja italijanskih ili španskih medija koji pokušavaju da bombastičnim vestima razbiju letnju dokolicu, setite se da je na sličan način počela i priča oko odlaska Nejmara iz Barselone. A sada je čovek pred potpisom života.

Ono što je takođe odranije poznato je da Dibala izuzetno ceni Barselonu i zemljakaLionela Mesija čija reč sa ozbiljno sluša na Nou Kampu. U svakom slučaju, s obzirom da bi transfer Nejmara trebalo da bude realizovan u naredna dva dana, jasno je da ćemo veoma brzo dobiti i odgovor na pitanje kakve su zaista namere Barselone?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar