Sve je gotovo: Nejmar rekao saigračima da odlazi!

Brazilski fudbaler napustio trening, a pre toga kolegama iz Barselone saopštio da želi budućnost da potraži na nekom drugom mestu.

Fudbal 02.08.2017 | 19:15
Sve je gotovo: Nejmar rekao saigračima da odlazi!
Hoće li otići Nejmar u Pari sen Žermen? To pitanje postavlja se danima, "šuška" se od Španije, preko Brazila i Katara, a igrač je danas prekinuo nagađanja i zvanično potvrdio da je blizu rastanka sa Barselonom.

Nejmar je u dogovoru sa trenerom Ernestom Valverdeom otišao sa treninga, a saigračima je prethodno saopštio da želi da napusti Barselonu. 

Katalonski klub je naveo da je Nejmar saigračima saopštio da ima "nameru da napusti Barselonu i da svoju budućnost potraži na drugom mestu", kao i da mu je trener dozvolio da napusti trening.

Barselona je dodala da je Nejmar je trening napustio posle 30 minuta.

Prema navodima medija, Nejmar će pojačati redove Pari Sen Žermena koji je spreman da potroši 222 miliona evra koliko stoji u otkupnoj klauzuli Brazilca. 

Nejmar je u Barselonu došao 2013. godine i sa tim klubom je osvojio Ligu šampiona, dve titule u Primeri, tri Kupa kralja, klupsko svetsko prvenstvo, Uefa Superkup i španski Superkup.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar