BN TV i dalje najgledanija u Srpskoj!

Program BN televizije je tokom jula bio najgledaniji TV program u Republici Srpskoj, rezultati su istraživanja agencije “Audience Measure”. I tokom jula, najveći broj gledalaca bio je uz program BN televizije, čiji šer je iznosio 14,03 odsto.

  • gledanost
  • Gledanost


Zanimljivo je da je BN TV još veću gledanost imao u prajm tajmu od 16:00 do 24:00 časa, kada je uz program BN televizije bilo 16,84 odsto gledalaca.

Evo kako izgleda tabela agencije koju koriste i priznaju svi mediji u BiH:

Treba naglasiti da je pored desetak ključnih televizija u BiH u prajm tajmu BN TV imao visoko povjerenje gledalaca širom BiH, tako da se uz OBN i FTV nalazi na visokom trećem mjestu interesovanja u cijeloj BiH, sa šerom 7,20 odsto.Pored brojnih serija, zabavnih i živih emisija, BN TV je i u kategoriji informativnog programa zabilježila veliku gledanost, tako da je centralna informativna emisija Dnevnik 2, koja se emituje u 19:30 časova svakog dana, najgledanija. U to vrijeme, od broja prisutnih gledalaca ispred malih ekrana, najviše ih je uz Dnevnik 2 BN televizije i i to sa šerom 28,20 odsto.Zahvaljujemo gledaocima što u najvećem broju svoje vrijeme provode sa nama.

Veliko hvala što ste sa nama i što nam vjerujete.

Vaša BN televizija!

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

a

01.08.2017 22:10

Čestitke! 😘 Ljubim Vas sve! 😘 Najbolji ste! 👌

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.