Džulija greškom zvonila na vrata

Zvono na vratima čulo se oko 22. 30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju - Džuliju Roberts!

Srbija 01.08.2017 | 17:19
Džulija greškom zvonila na vrata
Tim rečima susret sa slavnom holivudskom glumicom Džulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje Aleksandra Marković.

Džulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa decom, dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48). On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma „Ibica“.

Mada su zvanično odseli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts Moder je iznajmila i stan na Dorćolu. Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata sagovornice „Novosti“.

„Bila sam šokirana kada sam je ugledala“, priča Aleksandra.

„Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo. Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na ’Gugl‘. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima.“

Da je lepa svi znamo, ali Aleksandra tvrdi da ta lepota zrači iz nje. Kaže da je bila vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, bila je našminkana i isfenirane puštene kose. Nešto nije dalo mira Aleksandri, pa je još jednom otišla da se uveri u ono što je videla:

„Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se setim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Džulija, a iza nje troje dece, vire. Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmeši se i rastanemo se.“

U petak se nisu sreli, ali u subotu jesu.

„Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lepo, kako ste vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. Džulija je već bila na stepeništu, inače, idu na šesti sprat pešice, ne koriste lift, i samo je rekla: ’Ne‘. Deca oko njih se smeškaju. Oni su mi  ostavili najjači utisak. Mislimo da su holivudska deca razmažena, bezobrazna, a njih troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima.“

Izvor: Novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

jooj

01.08.2017 17:54

Zvonila je i kod mene

ODGOVORITE
Name

Kivi

01.08.2017 18:09

Ma he li moguce?I stvarno pozvonila??????

ODGOVORITE
Name

Tag

01.08.2017 18:29

Svi Ameri koje sam sreo ovdje ili na internetu, bili su srdačni.

ODGOVORITE
Name

Jovan

02.08.2017 02:14

Generalno jesu ljubazni. Mnogo daju na to. Takodje je laz da su zatvoreni, sve zavisi iz kog dela US i kakvog coveka sretnes. Ali se svi trude biti ljubazni i dalkeo vise se smeju. Nije da mi ne bismo sa takvim kvalitetom zivota, doduse.