Nikolija uskoro postaje glumica

Pjevačica Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac, postaje glumica. Mlada zvijezda dobila je ulogu u filmu “Volja sinovljeva”, čiji je reditelj mladi Nemanja Ćeranić.

Srbija 31.07.2017 | 22:09
Nikolija uskoro postaje glumica
Nikolija će u filmu glumiti ratnicu, a društvo će joj praviti i poznati glumci poput Žarka Lauševića, Sergeja Trifunovića i Svetozara Cvetkovića.

''Prvi put ću se oprobati na velikom platnu i drago mi je što je reditelj prepoznao moj senzibilitet kao jako blizak liku jedne od žena ratnica koju ću igrati. Takođe mi je velika čast što ću svojim učešćem doprinijeti ovom važnom filmskom ostvarenju, koje će biti pomak u srpskoj kinematografiji i kulturnoj sceni naše zemlje'', rekla je pjevačica za srbijanske medije.

Snimanje filma je planirano za početak avgusta, a snimaće se u Boru.

Radnja će biti puna emocija i akcije, a kažu da će biti srpska verzija prvog dijela “Pobjesnjelog Maksa”.

Izvor: Avaz

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

lolo

31.07.2017 21:55

Dobra je kao što joj je i mama bila.

ODGOVORITE
Name

BL

31.07.2017 22:03

Kao pjevačica si 0,a kao glumica kuku lele?

ODGOVORITE
Name

Omladinski magazin Itd

01.08.2017 00:07

Objavio je sliku Vesne Zmijanac 1977. bez grudnjaka. Pisalo je da joj roditelji rade u Austriji i da se tamo vaspitala - tj. da je vaspitno zapuštena. Sad se nemoral normalizovao, a moral je postao devijantan. Morate pokazati sise, dati ribicu kogod zatraži da bi ste bili u medijima. Što su mnoge ribice bile ajkule i ostale bez zuca to ne zanima 101. dečka nego pokaži lovu da se on sredi. Cijela Tuzla jednu kozu /ribicu muzla.

ODGOVORITE
Name

Re. logicno

01.08.2017 04:54

Bila bi dobra XXL glumica...

ODGOVORITE