Još samo pet miliona i Mahrez je vaš!

Otprilike tako glasi odgovor Lestera na ponudu Rome za Rijada Mahreza.

Fudbal 01.08.2017 | 20:00
Još samo pet miliona i Mahrez je vaš!
Roma sa novim sportskim direktorom Moćnijem (ex Sevilja) je tokom ovog prelaznog roka dovela sedam pojačanja, ali još uvek se pregovara oko dolaska njihove "top mete".

U pitanju je ofanzivac Lestera Rijad Mahrez, a problem pravi suma od pet miliona evra, te nam do kraja "pijace" ostaje da vidimo da li će se oni pogoditi oko njegovog transfera. Roma nudi 35 miliona evra, uz tri miliona bonusa, a "lisice" traže čitavih 40, piše "SkySports".

Mahrez je godinu dana ranije bio na meti Arsenala, odlučio je da ostane u Lesteru koji nije ponovio ni blizu tako dobru sezonu, kao ni sam igrač, pa je lista interesanata za njega kraća.

Navodi se da je on nezadovoljan ambicijama Lestera i želi da napusti klub, a Roma se nada da bi to njegovo stanje moglo i da utiče na smanjenje sume za transfer.

Alžirac je prošle godine dao samo šest golova u Premijer ligi uz četiri asistencije

Roma je u ovom prelaznom roku dovela već Rika Karsdorpa (Fejnord), Čengiza Undera (Bašakšehir), Lorenca Pelegrinija (Sasuolo), Ektora Morena (PSV), Gregoara Defrela (Sasuolo), Maksima Gonalona (Lion) i Aleksandra Kolarova (Mančester siti), uz otkupe igrača koji su bili na pozajmici Žuan Žezus (Inter), Federiko Facio (Totenhem) i Bruno Peres (Torino).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar