Video: Već imamo najbizarni autogol sezone!

Kondogbija, pa ovo je tragedija! Francuski defanzivni vezista sa 40 metara na neverovatan način lobovao svog čuvara mreže Danijelea Padelija.

Fudbal 30.07.2017 | 10:15
Video: Već imamo najbizarni autogol sezone!
Vezista Intera Žofri Kondogbija hteo da vrati loptu svom golmanu Padeliju, ali ga je umesto toga matirao sa 40 metara. Da je gađao- ne bi uspeo! Na kraju se to nije obilo o glavu "nerazurima" i u prijateljskom meču su pobedili Čelsi 2:1.

Sada je definitivno nema dileme – dosadašnja karijera Žorfrija Kondogbije u Interu se može opisati tragičnom! Francuski defanzivni vezista je postigao čudesni autogol na utakmici Internacionalnog kupa šampiona i uprkos vođstvu svog tima preuzeo ulogu apsolutnog tragičara utakmice.

A kako i ne bi kada je u 74. minutu utakmice sa 40. metara lobovao Danijela Padelija, koji nije znao šta ga je snašlo u tom trenutku.

Pojačanje od 36.000.000 evra od leta 2015. godine do danas ne samo da nije pokazalo kvalitet koji se očekivao, već je počelo i da pravi greške koje će ga tek sada odaljiti od startne postave Nerazura.Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar