Krasić želi kod Ninkovića!

Ono što bi moglo da predstavlja prepreku u ispunjavanju njegovih želja, jeste činjenica da mu ugovor sa Lehijom ističe u junu 2019. godine.

Fudbal 31.07.2017 | 17:00
Krasić želi kod Ninkovića!
Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić želi da napusti poljsku Lehiju i preseli se u redove australijskog šampiona Sidneja, objavio je Radio Gdanjsk.

Ono što bi moglo da predstavlja prepreku u ispunjavanju njegovih želja, jeste činjenica da mu ugovor sa Lehijom ističe u junu 2019. godine, pa bi klub za koji nastupa nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Miloš Niković, morao da plati određeno obeštećenje za ovaj transfer.

Krasić je imao ogromne uspone i padove tokom karijere. Sazreo je u Vojvodini, na vrhuncku je bio u dresu CSKA iz Moskve, dok je transfer karijere ostvario prelaskom u slavni torinski Juventus. Ipak, u redovima stare dame se nije snašao, pa je na leto 2012. godine preša u Fenerbahče, dok je od avgusta 2015. član Lehije.

Srpski internacionalac je prošle sezone odigrao 34 utakmice u Ekstraklasi, postigao je dva gola i zabeležio šest asistencija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar