Romin posljednji atak na Rijada Mareza!

Treća sreća? "Imamo mi i druge opcije", jasan je Monći.

Fudbal 30.07.2017 | 23:00
Romin posljednji atak na Rijada Mareza!
Rijad Marez i Roma? Još samo jednom i to je to!

Takva poruka mogla se čuti iz usta sportskog direktora Monćija, koji je alžirskog asa obeležio kao najznačajnije pojačanje ovog leta. Dosad je imao dva neuspela pokušaja, zbog čega će Vučica na adresu Lestera poslati još samo jednu zvaničnu ponudu. Ako odgovor ne bude pozitivan, gotovo je izvesno da će se Roma okrenuti drugim opcijama, pošto transfer pijaca polako ulazi u drugi i poslednji mesec rada. Bar za ovo leto.

"Ne radimo na tome da dovedemo samo jednog igrača. Logično je da imamo i drugih opcija. Tako je i u slučaju Rijada Mareza. Svima je jasno da ga želimo, ali su nam dve ponude odbijene. Druga je bila prilično fer s naše strane, ali smo odbijeni. Posao neće imati nikave procente, sve će biti završeno odjednom. Marez je naša najveća opcija, ali ne i jedina. Ako ne budemo dobili pozitivne signale za narednu ponudu, ozbiljnije ćemo razmotriti ostale opcije", jasan je Monći. 

Navodno, Roma je za Mareza spremila još jedan ček koji stoji na 40.000.000 evra. I preko toga Roma neće ići. Neće ni moći, jer mora da se uklopi u okvire finansijskog fer-pleja, iako je Mohamed Salah prodat za 42.000.000 evra, Antonio Ridiger za 38.000.000, aLeandro Paredes za 23.000.000 evropskih novčanica. Vučica je već dovela nekolikoKarsdorpa, Undera, Peresa, Pelegrinija, Žezusa, Ruija, Morena, Gonalona, Kolarova iDefrela za ukupno 85.000.000 evra, tako da limit ne sme biti probijen. 

Čeka se da ponuda stigne na King Pauer stadion, a onda i definitivna odluka Lestera.Marez je već obavestio klupsku upravu da želi da ode, samo je pitanje koliko će Lisice još da odugovlače. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar