Ana Ivanović razumije muke Novakove...!

"Bilo je trenutaka u karijeri kada sam trebala da uradim isto što i Nole. Da prekinem na neko vreme sa igranjem umesto što sam razvlačila", priznala je taze teniska penzionerka.

Tenis 30.07.2017 | 22:45
Ana Ivanović razumije muke Novakove...!
Ana Ivanović i Novak Đoković se privatno poznaju još iz detinjstva, a to poznanstvo kasnije je kroz godine i sretanje po turnirima širom sveta postalo veliko prijateljstvo. Zato je Anči, sada već srećna sportska penzionerka koja poslednjih meseci vreme uglavnom provodi u Čikagu gde joj suprug Bastijan Švajštajger igra za tamošnjeg učesnika MLS-a, ekipu Fajer koju trenira Veljko Paunović, za Spoprts Ilustrejted analizirala pad našeg asa sa vrha belog sporta.

"Mogu u potpunosti da se indentifikujem sa onim što se desilo Noletu. Nakon što sam osvojila Rolan Garos i postala prva teniserka sveta još 2008.  imala sam tek 20 godina. Bilo mi je veoma teško da nađem snagu i motivaciju tokom narednih meseci. Bilo je trenutaka u karijeri kada sam trebala da uradim isto što i Novak. da prekinem na neko vreme sa igranjem umesto što sam razvlačila. Pa pogledajte samo Federera kako je njemu prijala polugodišnja pauza!", objašnjava Beograđanka koja dobro zna šta se dešavalo poslednjih godina sa Đokovićem, a naročito nakon famoznog pokoravanja Rolan Garosa 2016,"Teško mi je da pričam o Noletu pošto ga znam toliko godina... Bio je potpuno emotivno prazan kada je osvojio Rolan Garos prošle sezone, jedini gren slem koji do tada nije imao. Toliko je patio za tim peharom i toliko je radio na tome da ga osvoji, tako da je posle finala ostao potpuno bez energije i snage za naredna iskušenja. Tako je i došlo do pada u formi."

Izvor: mozzartsport

foto: MNPress

Komentari / 0

Ostavite komentar