Iliev: Leonardo igra protiv Olimpijakosa, a poslije...

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da će Brazilac Leonardo igrati protiv Olimpijakosa, ali nije siguran da će posle toga ostati u Humskoj.

Fudbal 25.07.2017 | 13:30
Iliev: Leonardo igra protiv Olimpijakosa, a poslije...
Već nedeljama se dosta spekuliše o Leonardovom statusu u klubu, navodi se njegova želja da ode, čak su neki mediji pričali da je imao fizički sukob sa Ilievom, koji to nije potvrdio, ali ni demantovao.

"To je odnos sa mnogo emocija, ja sam ga doveo u klub, pružio maksimalnu podršku i bio uvek tu za njega. Sada je trenutak gde moramo da stavimo naše lične interese iza interesa Partizana, tu nekad ima malo povišenog tona, ali je sve u granicama normale. Ne dovodi se u pitanje njegovo igranje protiv Olimpijakosa, a što se tiče ostanka nikad sa sigurnošću, pogotovo u fudbalu, ne možemo da pričamo ne samo o njegovom nego o ostanku i drugih igrača jer tržište to diriguje", rekao je Iliev gostujući na televiziji N1. 

U dvomeču sa Olimpijakosom se dosta očekuje i od poslednjeg pojačanje Sejdube Sume, koji nije ostavio najbolji utisak na debiju protiv Mačve proteklog vikenda. 

"Suma je naše najskuplje pojačanje i sigurno kada se tako nešto desi oni su pod psebnim svetlom reflektora. Svi smo pod tenzijom, ali kao i pred dolazak svih prethodnih pojačanja uvek sam naglašavao da je potrebno vreme da se uigra sa ekipom, da uđe u odgovarajuću formu. Ako se vratimo godinu dana u nalaz u sličnoj situaciji je bio Leonardo, a znamo kako je odigrao celu sezonu. Najvažnije je da smo zadržali kostur ekipe iz prethodne sezone, ovo je samo nadogradnja za narednu sezonu, ova ekipa je uigrana i nema potrebe menjati ništa u ovakvoj utakmici", istakao je Iliev. 

Partizan dočekuje Olimpijakos u utorak od 20:45 u Humskoj 1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar