Zvezda predstavila 11. pojačanje!

Crvena zvezda predstavila je u subotu svoje 11. pojačanje ovog leta, beka Milana Rodića.

Fudbal 22.07.2017 | 15:30
Zvezda predstavila 11. pojačanje!
Rodić je u petak potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, a u Srbiju se vraća posle četiri godine u Rusiji.

Ponikao je u OFK Beogradu, 2013. je prešao u Zenit za koji je tokom dve sezone odigrao svega pet utakmica u Premijer ligi.

Prethodne dve je proveo u Krilja Sovjetovu iz Samare i na 31 prvenstvenom meču dva puta bio strelac uz jednu asistenciju.

"Srce je tamo gde mu je mesto i hvala upravi što je uspela da me dovede posle dve godine. Dve, tri godine se pričalo o mom dolasku ovde... Došao sam da pomognem da osvajamo trofeje i sada je sve na meni. Spreman sam, prošao sam pripreme i odigrao dva kola za Krila Sovjetov", rekao je Rodić

Spekuliše se da je Zvezda za transfer platila 250.000 evra, a pojačaće konkurenciju na levom boku gde igra zamenik kapitena Dušan Anđelković.

Pre njega na "Rajko Mitić" su stigli Aleksandar Pešić, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Vujasin Savić, Ze Markos, Rikardinjo, Srđan Babić, Nemanja Radonjić, Filip Stojković i Damjan Gojkov.

Narednih dana se očekuje da potpiše i golman Milan Borjan, koji bi trebalo da zaokruži još jedan "plodan" prelazni rok u Ljutice Bogdana.

Zvezda se u četvrtak plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gde je očekuje dvomeč sa praškom Spartom. Sezonu u Superligi crveno-beli otvaraju u nedelju protiv Radničkog iz Niša na svom terenu (19h).

Iz Zvezde su u međuvremenu otišli Mihailo Ristić (Krasndoar, 2 miliona), Srđan Plavšić (Spartak, 1,3), Filip Manojlović (Hetafe, 1,2), Srđan Vukajlija i Marko Petković.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar