Di Marija neće iz Pariza! A šta želi klub?

"Nemam dilemu", kaže Argentinac.

Fudbal 20.07.2017 | 17:00
Di Marija neće iz Pariza! A šta želi klub?
Pojavljivao se čak Anhel di Marija na naslovnim stranicama italijanske sportske štampe, selili su ga u Inter svi redom za cenu od 50.000.000 evra, ali... Argentinac se u razgovoru za Le Parisien otvorio i rekao šta mu je želja.

A to je da ostane u Pari Sen Žermenu.

"Da li ću ostati u Parizu? Za mene nema sumnje u to. Želim da ostanem u Pari Sen Žermenu. Ne znam šta klub misli o tome. Želim da istaknem da je mojoj porodici lepo ovde i da sam srećan u Parizu", istakao je Di Marija.

Inter se dugo raspitivao za Di Mariju, ali je nagoveštaj propadanja ovog transfera najavio direktor Intera Valter Sabatini kada je rekao da nije siguran kako bi se Di Marija uklopio u ekipi Nerazura.

Dakle, želja Di Marije da ostane u PSŽ-u nije upitna, ali se i on pita kakvi su planovi kluba. Di Marija ima ugovor sa Parižanima do 30. juna 2019. godine.

U PSŽ je stigao u avgustu 2015. godine iz Mančester Junajteda za sumu od 63.000.000 evra. Kakogod, kada bude odlazio, sigurno mu neće biti tako jaka cena.

Pominjalo se ovog leta da ga pored Intera žele i Milan pa čak i Juventus, ali kako sada stvari stoje, gledaćemo Argentinca i naredne sezone na Parku prinčeva.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar