Hamiltonov plan: Još koja pobjeda i titula!

Četvrta pobeda u sezoni za Britanca je korak ka novom svetskom tronu i bacanju Fetela na kolena.

Ostali sportovi 20.07.2017 | 08:30
Hamiltonov plan: Još koja pobjeda i titula!
Tamo gde je posustao Fearari, Mercedes blista, naročito kada je za volanom Luis Hamilton. Zato nas zanima šta smo to naučili na Silverstounu? E, pa pobednik nam je svima, naročito Fearariju održao dobru lekciju. Pokazalo se da je na brzim stazama „W08“ bolid zrela sprava za apsolutno tipovanje na pobedu. To su dokazala oba bolida, što suštinski daje pravo Luisu Hamiltonu da lakonski odgovori na pitanje glumca, Ovena Vilsona koje se odnosilo na mogućnost njegovog osvajanja  titule!

„Da, plan mi je da osvojim titulu“, kratak je bio Luis Hamilton koji za divno čudo uopšte nije mnogo pričao nakon osvajanja VN Britanije. Rekao je vozač još samo koju rečenicu, pa zato nema smisla a da reči pobednika ne prenesemo do poslednjeg slova.

„Neverovatan je osećaj biti na ovom podijumu. Ponosan sam jer vidim toliko britanskih zastava oko sebe. Hvala vam na podršci! Bio je ovo savršen vikend za nas. Hvala timu, svi su bili sjajni“, rekao je Hamilton i odjurio na internu proslavu Mercedes AMG Petronasa. Tamo se uputio i Valteri Botas, osvajač drugog mesta kome ni start sa devete pozicije nije pokvario trkački vikend. Zato sva svetska štampa danas javlja da je srebrna ekipa ponovo dominirala u borbi sa naprasno posustalom konjicom iz Maranela.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar