Čalhanoglu: Prvo LŠ, pa onda Serija A!

Vezni igrač Milana Hakan Čalhanoglu veruje da tim može do više trofeja u novoj sezoni, ali je prioritet da se izbori Liga šampiona.

Fudbal 19.07.2017 | 16:00
Čalhanoglu: Prvo LŠ, pa onda Serija A!
Čalhanoglu je jedan od 10 igrača koji su došli među rosonere ovog leta i od njih se očekuje mnogo.

"Za mene je sve ovo ovde novo zato što ima nekih veoma dobrih igrača, ali takođe i nekih talentovanih i novih igrača. Dobra je kombinacija i pokušaćemo da osvojimo više toga u sezoni koja počinje. Mislim da je za nas najveći izazov da se vratimo u Ligu šampiona. Želimo to, jer imamo dobar tim, ali moramo da igramo najbolje što možemo u svakom takmičenju", rekao je Čalhanoglu za Milan Tv.

O Skudetu još uvek ne razmišlja tvrdeći da samo moraju da ostanu smireni za sada.

"Treba nam vremena da porastemo kao tim, kako na utakmicama tako i u svlačionici. Posle toga, siguran sam da će sve doći na svoje mesto. Druga vrlo važna stvar za nas je da budemo grupa, vrlo dobra grupa, ne samo saigrača nego i prijatelja", kaže Čalhanoglu.

Dodaje da je to neophodno jer će zajedno morati da se suočavaju i sa dobrim i sa lošim rezultatima.

Milan je prethodnu sezonu završio na šestom mestu, ispred gradskog rivala Intera, ali iza Lacija, Atalante, Napolija, Rome i Juventusa. Rosoneri učestvuju u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv rumunske Krajove.

"Ne znam tim sa kojim ćemo igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, oni su za mene novi i moraćemo da igramo sa njima da bismo znali sa kim imamo posla. Moramo da osvojimo poene, da pobedimo i ništa drugo. Radićemo i trenirati naporno, ima vremena da se uradimo kako treba", rekao je turski vezni igrač.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar