Milan će tek da otvori kasu!

"Rosoneri" posle dovođenja Bonućija iz Juventusa planiraju da završe prelazni rok kupovinom vrhunskog špica.

Fudbal 18.07.2017 | 14:00
Milan će tek da otvori kasu!
Uprava Milana ovih dana je šokirala Evropu i svet uspešno obavljenim transferom Leonarda Bonućija iz Juventusa, koji je za 42 miliona evra dobijen praktično po "damping" ceni.

Milan je ovog leta potrošio preko 200 miliona evra, dovodeći još Andrea Silvu, Bilju, Čalhanoglua, Kontija, Kesieja, Rodrigeza i Musakija, a izvršni direktor kluba Marko Fasone rekao je da se fokus sada pomera na poteru za novim centarforom.

"Andrea Beloti, Alvaro Morata, Pjer Emerik Obamejang. Bilo bi lepo imati jednog od njih trojice", rekao je Fasone.

On je dodao da sa kineskim vlasnicima mora da utvrdi koliko tačno novca ima na raspolaganju, jer "njihovi resursi nisu neograničeni".

"Sigurno je, ipak, da ćemo uraditi nešto veliko. Možda to bude i fudbaler čije ime još nije osvanulo na naslovnim stranama".

Italijanski mediji pišu da je Beloti (na slici) kandidat "broj jedan", jer deluje da je Obamejang blizu Čelsija, dok Real procenjuje Moratinu vrednost na čak 80 miliona evra.

Torino bi za Belotija dobio 40 miliona evra, Gabrijela Paletu, Mbajea Nijanga i na dvogodišnju pozajmicu perspektivnog Manuela Lokatelija.

Fasone je dodao da bi Bonućijev transfer mogao da bude prekretnica na Milanovom putu povratka u domaći i evropski vrh.

"Veoma je važno da žele da nam se priključe fudbaleri koji su redovno igrali Ligu šampiona. To je odličan signal za budućnost. On je ratnik i vođa, koji će nam pomoći na terenu, ali i van njega".

Kada sav taj posao bude završen, na treneru Vinćencu Monteli biće da što brže uklopi pojačanja i napravi tim koji će pobeđivati.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar