Mandžukić i Alveš: Ma, kakvo šamaranje?!

Hrvat se slatko nasmejao na izjave koje su mu pripisane, a tiču se navodnog sukoba u svlačionici Juventusa uoči finala Lige šampiona.

Fudbal 18.07.2017 | 12:00
Mandžukić i Alveš: Ma, kakvo šamaranje?!
Iznenadni transfer Leonarda Bonućija u Milan, u medijima je - sasvim logično - otvorio priču o razlozima koji su doveli do toga da jedan od najboljih štopera sveta napusti daleko najbolji italijanski klub u ovoj deceniji i pojača po svemu slabijeg konkurenta, odrekavši se pri tom nastupa u Ligi šampiona.

Izgleda da su se tom prilikom neki "zaigrali", odnosno isuviše dali mašti na volju, a javnost to nije prepoznala, već se "upecala" na gotovo neverovatne detalje.

Pogotovo se to odnosi na navodni intervju Marija Mandžukića sajtu "Spaziomilan", u kome hrvatski centarfor govori o sukobu Bonućija i Danija Alveša uoči finalne utakmice Lige šampiona protiv Real Madrida (1:4).

"Reči koje su mi pripisane o Daniju i Leu NIKADA nisam izgovorio. Svi koji me poznaju mogu da posvedoče da ne pričam ljudima iza leđa. Ako imam nešto da kažem, kažem to u lice, a ono nisu bile moje reči. Ne brinite momci, intervju je lažan", sa osmehom je poručio Mandžukić preko Twittera.

Šta je to objavio malo poznati "Spaziomilan"?

Da je Alveš u svlačionici, pred okršaj sa Realom, preterao tako što je preglasno pustio muziku i počeo agresivno da pleše sambu, dok je Bonući zapretio da će mu slomiti noge ako odmah ne prestane. Brazilac je uzvratio provokacijom: "Čak i ako izgubimo, ja ću imati tri trofeja Lige šampiona, a ti nijedan".

Na to ga je Bonući uhvatio za gušu, a trener Maks Alegri sprečio tuču i usput obećao da će obojica "leteti" iz kluba.

"Sada je svlačionica Juventusa opet mirna i jedinstvena. Nema više iritantnog Lea i standardnog brazilskog smaranja od strane Danija Alveša, koji nam nije dozvoljavao da se na miru presvučemo i koncentrišemo na utakmicu", rekao je Mandžukić u izmišljenom intervjuu.

Prema drugoj verziji, objavljenoj u dosta ozbiljnijim medijima, Bonući je na poluvremenu finala ošamario Paula Dibalu i kritikovao Andreu Barzaljija, koji je dozvolio Marselu da radi šta hoće po levoj strani terena.

"Za vašu informaciju, zajedno smo tugovali zbog poraza i pričali o utakmici do šest sati ujutru. Ne pišite s..nja, kada ne znate šta se dešavalo", poručio je Dani Alveš, novi član Pari sen Žermena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar