Bufon je bio posljednji most Bonućija i Juventusa!

Leo zakupio celu stranu u novinama, ali nije pomenuo Alegrija! Njih dvojica su imali nekoliko žestokih obračuna i odnos nikada nije vraćen u normalu.

Fudbal 17.07.2017 | 17:00
Bufon je bio posljednji most Bonućija i Juventusa!
Ipak, pored toga, konstantno se pojavljuju novi detalji u italijanskoj štampi. Na primer, poslednja vest je da je Leo poslednje mesece u klubu proveo zato što ga je Đanluiđi Bufon "držao" u crno-belom dresu.

Jedini saigrač koji je štopera pozdravio preko društvenih medija bio je upravo Điđi, a jedina Bonućijeva poruka na socijalnim mrežama bila je upućena baš golmanu za kog je jako vezan.

"Saigrač i saputnici na putovanjima. Imali smo pobedničku narav. Želim ti sve najbolje. Ali, nedostajaćeš mi", napisao je Bufon i dobio odgovor:

"Nedostajaćeš i ti meni. Hvala ti za sve pobede koje smo delili, bitke koje smo dobili, ali i one koje smo izgubili. Videćemo se mi u reprezentaciji", odgovorio je Bonući.

Ali, tu nije bio kraj izlaganjima Bonućija u medijima. On je zakupio celu stranu čuvenog sportskog lista La Gazzeta dello Sport, nazvao tekst "Sjajna priča" i u njemu se obratio bivšim saigračima, klubu i navijačima.

I nije pomenuo nijednom Masimilijana Alegrija sa kojim je imao mnogo sukoba.

"Prošlo je sedam sezona. Sedam sezona pobeda, ostvarenih snova, napretka ostvarenog emotivnom i izuzetnom vezom sa Juventusom, u svojoj potpunoj celini. Šest Skudeta. Svi zarađeni borbom. Naravno, preostaje žal za tim što nismo osvojili Ligu šampiona. Ali jače od toga je osećaj ponosa i uspeha koje smo ostvarili i što sam bio deo Porodice. Uvek sam davao sve od sebe, istinski, do kraja. Dobijao sam, davao i učio. Kada se okrenem vidim prelepu priču, dostojna da dođe do zaključka u punom poštovanju i naklonosti. Juve - hvala ti za sve!".

Sa trenerom Alegrijem je imao nekoliko ružnih obračuna, uključujući onaj sa meča protiv Palerma u februaru, kao i kada je isključen na meču protiv Porta u Ligi šampiona. Te rane nikada nisu zarasle.

Postoje navodi da je Bonući još tokom sezone želeo da ode, ali da je ostao samo zbog prijateljstva sa Bufonom. Neki kažu i da je Alegri postavio ultimatum vrhuški kluba - "Ili on, ili ja".

Na kraju je to bio Bonući.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar