Srednji prst, pa preokret: Zlatan ostaje?!

Nekoliko dana pre nego što su Ibrahimović i Rajola nekome pokazali srednji prst putem društvenih mreža, ponovo se govori i centarforu na "press" konferencijama Žozea Murinja.

Fudbal 16.07.2017 | 21:00
Srednji prst, pa preokret: Zlatan ostaje?!
Preokret!

Da li zbog toga što bi, donekle, bilo pogrešno "pustiti niz vodu" igrača koji se teško povredio braneći boje Mančester junajteda ili zbog toga što transfer Alvara Morate nikako da se dogodi, tek menadžer "đavola" Žoze Murinjo rekao je da i dalje postoji mogućnost da bude aktivirana druga sezona ugovora sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Ovo je dijametralno suprotno najavama koje su stizale sa "Old Traforda" na kraju sezone koju je, između ostalog, obeležilo i kidanje ligamenata kolena švedskog veterana.

Junajted je isprva imao velike planove za ovaj prelazni rok, ali kako se nisu svi ispunili za sada, u klubu su počeli da razmišljaju i o rezervnim mogućnostima.

Jedno od njih je, kada je napad u pitanju, čekanje januara i povratak Ibrahimovića na teren, nakon što je bilo gotovo izvesno da će on potražiti novu sredinu dok još hoda na štakama.

"Moguće je", odgovorio je Murinjo na pitanje o tome da li bi Ibra, ipak, mogao da ostane u klubu.

"On nije bio srećan zbog načina na koji je završio prošlu sezonu", dodao je Murinjo, pred kojeg je stavljena još jedna dilema - Antoni Marsijal za Ivana Perišića.

Ovo pominjanje Ibrahimovića na Junajtedovim "press" konferencijama usledilo je posle pomalo vulgarne i nedvosmislene fotke koju su napadač i njegov jednako kontroverzni menadžer, Mino Rajola, objavili na društvenim mrežama, a na kojoj pokazuju srednji prst – nekome.

Svako je to razumeo na svoj način, baš kao i ovo vraćanje Junajteda povređenoj zvezdi svetskog fudbala - nezameranje karmi ili "plan C", na vama je.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar