Huligani htjeli prekinuti nastup

Splitski specijalci sprečili su oko 200 huligana da upadnu i onemoguće koncert beogradske rok grupe Bajaga i instruktori na drugoj večeri ovogodišnjeg "Sna sustipanske noći", piše splitska Slobodna Dalmacija.

Region 15.07.2017 | 12:59
Huligani htjeli prekinuti nastup
Nije da nije bilo najava da bi se tako nešto moglo dogoditi, podseća list i dodaje da su se sat vremena pre zvaničnog početka konceta na Matejušci mogli videti huligani u grupi od njih 150 do 200 nameračenih da uđu i prekinu Bajagin koncert.

Građani su, kako se navodi, pomislili da je to uvertira pred fudbalsku utakmicu Hajduka i bugarskog Levskog.

Nije teško zamisliti, piše list, šta bi bilo da je među hiljade ljudi doletela nekakva signalna raketa, baklja ili kamen, kakav bi stampedo nastao.

"Plan im je bio da se na bilo koji način približe mestu koncerta, bilo karuselom, bilo pešice, pa čak i čamcima i da onda među publiku ubacei bilo šta - bengalku, signalnu raketu, suzavac, topovski udar...", piše list.

Ipak, policija je, kako se navodi, odradila fantastičan posao što se tiče obezbeđenja pa na Sustipanu i šire nije zabeležen nijedan incident, a Bajagin koncert je protekao u vrlo lepoj i veseloj atmosferi.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoz

15.07.2017 11:03

Zakljucak, nisu htjeli prekinuti koncert nego izmasakrirati desetine svojih sugradjana koji bi bili pregazeni kad bi nastao stmpedo. Glupost nema naciju...

ODGOVORITE
Name

Rijeka

15.07.2017 12:26

Budala svugdje ima

ODGOVORITE