Monći, ako dovedeš Mareza, stvarno si čarobnjak!

Osnovni problem Vučice jeste to što Lester za alžirskog mađioničara traži 55. 000. 000 evra, ali je poznati transfer guru očigledno svestan da je to prevelika cena, pa je krenuo sa licitiranjem i ponudio 35. 000. 000.

Fudbal 15.07.2017 | 20:00
Monći, ako dovedeš Mareza, stvarno si čarobnjak!
Roma je do sada prodavala krupne zverke, a kupovala na sitno, pa navijači Vučice s nestrpljenjem iščekuju da u Večnom gradu konačno odjekne prava transfer bomba. Veliko pojačanje nedavno je zatražio i novi strateg Vučice Euzebio di Frančesko, pa je na sportskom direktoru Ramonu Rodrigezu Vardehu, poznatijem kao Monći, da zadovolji apetite zahtevene publike iz Večnog grada.

On je izgleda sačuvao pravog keca u rukavu i to više nego ozbiljnog. Iskusni tržišni lisac sačekao je da se u potpunosti slegne situacija oko propalog pokušaja Arsenala da u svoje redove dovede Rijada Mareza, pa je iz zasede napao Lester i fantastičnog Rijada Mareza. Ipak, to u ovom trenutku deluje kao nemoguća misija, ali Monći ne bi bio to što jeste u poslednjih 17 godina nije pravio velika čuda na fudbalskoj pijaci.

Romin osnovni problem jeste to što Lester za alžirskog mađioničara traži 55.000.000 evra, ali je Monći, očigledno svestan da je to prevelika cena, pa je krenuo sa licitiranjem i ponudio 35.000.000 evra, što je blizu maksimalne svote novca koje Vučica može da ponudi u ovom trenutku. Arsenal je upravo zbog velikog potraživanja Lisica i odustao odMareza, ali Lester ima problem što u svojim redovima drži nezadovoljnog igrača, koji je odavno poručio da želi da napusti King Pauver stadion. A Monći to zna.

Vučica je do sada potrošila 64.000.000 evra na kupovinu čak osmorice igrača, dok je samo od prodaje Mohameda Salaha, Antonija Ridigera i Leandra Paredesa inkasirala 100.000.000 evra. Kada se tome pridodaju i Federiko Riči, odnosno Mario Rui, dolazi se do svote od još 8.000.000 evropskih novčanica, pa je jasno koliko Rimljani mogu da se ispruže kada je Marez u pitanju.

Monćijeva šansa je to što u ovom trenutku više nema ozbiljno zainteresovanih timova za Alžirca, pa će pokušati da iskoristi idealan trenutak i odobrovolji bogate čelnike Lisica. Ponudu će svakako morati da podigne, ali ako uspe da privede posao uspešno kraju stvarno bi mogao da dobije status transfer mađioničara. Lester će u svakom slučaju ostvariti apsolutnu dobit, s obzirom da je 26-godišnjeg vezistu 2014. godine doveo iz francuskog Avra za 500.000 evra.

Marez je u šampionskoj sezoni Lestera (2015/2016) odigrao 37 utakmica u Premijer ligi ui postigao 17 golova, dok je prošle imao nešto skromniji učinak, kao uostalom i kompletan tim za King Pauer stadiona.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar