Jovetić potpisuje do kraja sedmice!

"Stevan želi u Sevilju, ali dosta toga zavisi i od samog kluba, da li žele da načine dodatni napor da ga dovedu", kaže menadžer Fali Ramadani.

Fudbal 15.07.2017 | 16:00
Jovetić potpisuje do kraja sedmice!
Stevan Jovetić je ponovo aktuelan u Sevilji. Andaluzijski tim mu ne zaboravlja sjajno proleće u belom dresu i sedam golova (posebno onaj u 90. minutu za pobedu protiv Reala), ali će morati da požuri ukoliko želi da dovede crnogorskog reprezentativca.

Nisu isprva u Sevilji želeli da ga otkupe za 13.000.000 evra, kako je bilo dogоvoreno kada je dolazio na pozajmicu. Tražili su da Inter smanji zahteve, ali su dobili i odrečan odgovor iz Italije.

Ipak, još uvek ništa nije izgubljeno, Stevan bi mogao ovog leta opet na „Ramon Sančez Pishuan“.

“Ne možemo da čekamo ceo život. Jovetić želi u Sevilju, ali dosta toga zavisi i od samog kluba, da li žele da načine dodatni napor da ga dovedu. Za sada postoje dve konkretne ponude za njega i sportski direktor Intera to može da potvrdi“, izjavio je agent CrnogorcaFali Ramadani.

Poznati menadžer ima poruku za Špance.

„Naš plan je da završimo posao sa do kraja nedelje, a ukoliko u Sevilji žele da se dogovorimo znaju gde mogu da me nađu“, poručio je Ramadani.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar