Alen Prost golica transferaše!

Alonsov povratak u Reno bi bio velika čast! Jedini problem je što sadašnjem Meklarenovom davljeniku Francuzi ne obaćavaju šampšionski bolid naredne sezone.

Ostali sportovi 14.07.2017 | 19:30
Alen Prost golica transferaše!
Sve što kaže Alen Prost, to se poštuje i uzima za ozbiljno. Naravno, to je pre svega zbog njegovih odmerenih izjava koje uvek imaju valjane temelje u istinitim dešavanjima. Prostjednostavno nikada ne baca šargarepe na dugom štapu. Ovoga puta, govorio je oFernandu Alonsu.

“Što se Fernanda tiče, on je bio prvak sa Renoom pre više od 10 godina. Bila bi čast imati ga opet u ekipi. Ali s druge strane znamo da želi odmah da pobeđuje. Mislim da mu ne možemo tako nešto ponuditi, tako da će to biti problem koji je težak za rešavanje“, rekao je Alen Prost o Fernandu Alonsu koji je sa Renoom osvojio dve titule, 2005. i 2006. godine.

“Mislim da zaista postoji mnogo vrhunskih vozača. Mi smo fabrički tim, tako da je istina da ima nekoliko takmičara koji to uzimaju u obzir. I oni vjeruju da ćemo, ne možda sutra, ali prekosutra biti jako dobar tim”, zaključio je Prost ostavivši svima otvorena vrata, pa i Alonsu koji bi možda u nedostatku adekvatnih sredina i mogao da ode u Reno. Naravno, pod uslovom da Ferarari i Mercedes AMG Petronas zadrže sadašnje postave.

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar