Monči: Nastasić je interesantan, ali...

Prvi čove Rome, Monči je rekao je da je srpski defanzivac zanimljiv igrač, ali dodao i da se Roma okreće igračima koji se još nisu pojavili na velikoj sceni.

Fudbal 11.07.2017 | 13:00
Monči: Nastasić je interesantan, ali...
To bi moglo da znači da bi Vučica u narednom periodu mogla da bude znatno podmlađenog sastava, ili da pretpostavke o potencijalnim pojačanjima nisu bile dobre.

Monči je za Nastasića upitan prilikom predstavljanja novog igrača Rika Karsdorpa.

"Nastasić je dobar igrač, ima iskustvo igranja u Italiji sa Fiorentinom i igrao je u Mančester Sitiju. Ima zanimljive igračke karakteristike", rekao je Monči, a prenose italijanski mediji.

Kada je reč o napadu, Monči je rekao i da ofanzivni vezni igrači neće dolaziti iz Nemačke već se moraju tražiti drugi pravci i lige. Na pitanje šta misli o Karlosu Veli, Hatemu Ben Arfi i Florijanu Tovanu,

"Sve su to dobri igrači, ali imam druge na umu i već smo pričali o tome trener Euzebio Di Frančesko i ja. Od danas, radimo na nekim imenima koja se još nisu javno pojavljivala, ili bar ne svi", rekao je Monči.

Prema njegovim rečima, Roma će u narednom periodu raditi na tome i da klub angažuje veći broj italijanskih igrača i ako je moguće, rođenih Rimljana.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar