Princ Hari sprema prosidbu

Britanska kraljevska porodica izgleda da će morati da se pripremi za još jedno veliko slavlje. Princ Hari je pronašao ženu sa kojom želi da provede ostatak života, a zaprosiće je na jesen, uoči svog rođendana, otkrili su njegovi prijatelji.

Zabava 09.07.2017 | 12:17
Princ Hari sprema prosidbu
Američka glumica Megan Markl i princ Hari dogovorili su se da neće nikada biti razdvojeni duže od mesec dana, a kada ih obaveze spreče da se vide čuju se najmanje dva puta dnevno.

Izvori bliski slavnom paru otkrivaju da se Harijeva izabranica već preselila u njegovu kuću u Notingamu gde ima svoj ormar i police za organsku hranu.

„Hari je pronašao devojku svog života i rado priča o njihovoj budućnosti. Ludo su zaljubljeni. Hari je srećan“, rekao je jedan njegov prijatelj.

Britanski princ puni 33 godine 15. septembra, a Megan će, navodno, zaprositi nešto ranije. Datum venčanja će morati da bude pažljivo odabran u dogovoru sa Harijevom bakom, kraljicom Elizabetom da ne bi nekom drugom članu kraljevske porodice poremetio planove u svadbenom kalendaru.

Glasine o prosidbi izgleda da su intenzivirane nakon što je Megan fotografisana u salonima venčanica dok je probala nekoliko raskošnih belih haljina. Njene prijateljice kažu da je to učinila iz zabave.
 
B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Buducnost

10.07.2017 19:07

Nema od tog nista. On ce jos sam hodati. Ona je pretamna za kraljevsku porodicu.

ODGOVORITE