Tramp na snimku ''prebija'' CNN

Američki predsednik Donald Tramp objavio je preko Tvitera video koji ga prikazuje kako „udara“ čoveka čije lice je skriveno logom CNN-a.  Nije jasno ko je producent tog kratkog montiranog snimka, ali je objavljen sa Trampovog zvaničnog naloga, prenosi agencija AP.

Svijet 02.07.2017 | 19:05
Tramp na snimku ''prebija'' CNN
Tramp je u poslednje vreme pojačao verbalne napade na medije, i posebno na kablovske televizije, ali jedan njegov savetnik smatra da ovo nikako ne bi trebalo shvatiti kao pretnju.

Savetnik Bele kuće za bezbednost rekao je za ABC da misli da Trampu „na kablovskim televizijama dele udarce i da ima prava na to da odgovori“.

Portparolka Bele kuće Sara Sanders rekla je prošle nedelje da Tramp ni na koji način nije nikad promovisao ili podsticao nasilje.

CNN je reagovao na najnoviji Trampov snimak.

Portparolka te televizije rekla je da tužan dan kada predsednik SAD ohrabruje nasilje protiv novinara: „Jasno je da je Sara Sanders lagala kada je rekla da predsednik nikad to nije radio“.

Kako je navela, Trampovo „detinjasto ponašanje daleko je ispod dostojanstva njegovog položaja“.

„Mi ćemo nastaviti da radimo svoj posao. On bi trebalo da počne da radi svoj“, rekla je portparolka CNN-a.Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar