Realova želja - Lenfgord!

Problem je plata od 2. 000. 000 evra! Ideja je da najbolji strelac Evrolige rastereti Serhija Lulja.

Košarka 04.07.2017 | 21:30
Realova želja - Lenfgord!
Real Madrid pravi planove kako da sledeće sezone vrati titulu prvaka Španije u svoje vitrine i ponovo napadne trofej Evrolige. Prvo su produženi ugovori sa nosiocima igre, sve su jače glasine da stiže i Ognjen Kuzmić iz Crvene zvezde da pojača konkurenciju pod košem, a poslednja vest je prava mala bomba, mada bi je trebalo uzeti sa rezervom - najbolji strelac Evrolige prošle sezone Kit Lengford mogao bi da zaduži opremu kraljevskog kluba.

Prema informacijama lokalnih španskih medija, ideja Reala je da dovođenjem Lengforda u napadačkom smislu rastereti Serhija Ljulja. A upravo je zbog tog pritiska koji nosi Ljulj prošle sezone Real i ostao bez trofeja, jer nije bilo nikog ko bi podelio odgovornost sa sjajnim reprezentativcem Španije.

Ipak, varijanta sa Lengfordom ima i poteškoće, pre svega finansijske. Amerikanac je u redovima ruskog Uniksa, za koji je igrao prethodne tri sezone, imao godišnju platu od 2.000.000 evra. Pitanje je da li toliku sumu Real želi da plati.

Istovremeno, madridski klub će imati i konkurenciju kada je u pitanju angažovanjeLengforda, jer se za ovog 33-godišnjeg američkog beka interesuje i Panatinaikos i njegov bivši klub Armani. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar