Nadal: Koljena su upitna dok ne zaigram!

Rafael Nadal motivisan je da konačno ostvari značajan rezultat na Vimbldonu gde je od finala 2012. ostvario samo pet pobeda.

Tenis 03.07.2017 | 08:15
Nadal: Koljena su upitna dok ne zaigram!
Španac je dominirao tokom sezone na šljaci, deseti put osvojio Rolan Garos, ali je trava potpuno druga priča kada je on u pitanju.

"Uvek sam motivisan kada nastupam na nekom takmičenju, u suprotnom ne bih ni igrao. Istina je da mi je teže od onog problema sa kolenima iz 2012, ali imam svoje šanse. Volim ovaj turnir, dobro igram od početka sezone", rekao je Nadal.

Nadal nije igrao od Rolan Garosa kako bi potpuno spreman dočekao Vimbldon.

"Odlučio sam da je za moje telo bolja sporiji prelazak na travu. Zdrava kolena ne garantuju dobar nastup na Vimbldonu, ali loša kolena bi mi garantovala lošu igru. Ako se se osećam sigurno i stabilno, nije moguće igrati na travi. Moraš dobro da se krećeš. Prošla nedelja je bila dobra za mene, ali tek kad počnem da se takmičim ću znati kako mi funkcionišu kolena. Mislim da sam uradio šta je bilo potrebno da budem spreman za borbu", dodao je Španac.

Nadal u prvom kolu igra protiv Australijanca Džona Milmana, treći meč po redu na Terenu 1 prvog dana Vimbldona u ponedeljak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar