Mediji: "PRESTANI SAMO PRESTANI"

Američki predsjednik Donald Tramp iskazao je poštovanje veteranima u Vašingtonu u subotu u centru Kennedy održavši govor uoči Dana nezavisnosti u kojemu nije propustio ponovno kritikovati medije.

Svijet 02.07.2017 | 09:47
Mediji: "PRESTANI SAMO PRESTANI"
Koristeći podij kako bi se opet okomio na medije, Tramp je rekao da “nas lažni mediji žele ušutkati, ali im to nećemo dopustiti”.

 Napad na lažne medije 

“Narod zna istinu. Lažni mediji pokušali su nas spriječiti da uđemo u Bijelu kuću, ali ja sam predsjednik a oni nisu”.

Događaj u Centru Kennedy, koji je bio najavljen kao domoljubna “noć nade, proslave i komemoracije” u čast veteranima, suorganizovala je baptistička crkva Dalasa.

 “Od potpisivanja Deklaracije nezavisnosti prije 241 godine Amerika je uvijek potvrđivala da sloboda potiče od našeg Stvoritelja. Prava su nam dana od Boga i nema zemaljske sile koja ikad može oduzeti ta prava “, rekao je Tramp.

Okupljeni na događaju posvećenom veteranima mahali su američkim zastavicama koje su ih čekale na sjedištima te podizali ruke na molitvu dok je veliki zbor pjevao prije Trampova govora.

Tramp je pohvalio veterane iz svih rodova američke vojske te naglasio da njegova administracija radi na tome da se veteranima poboljšaju uslovi.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Yo

02.07.2017 09:13

Ovaj Trump je prava Budaletina

ODGOVORITE
Name

Milojko

02.07.2017 09:41

Ma da, a CNN je bastion istinitog novinarstva. Objektivniji je RTRS od vodecih americkih 'mainstream' medija.

Name

@&@

02.07.2017 09:43

Ovaj Tramp je pravi Amerikanac.

ODGOVORITE