Pogba moli lopova: Vrati mi moje omiljene patike!

Najskuplji fudbaler današnjice i dalje pati za patikama koje su mu ukradene dok je igrao za Juventus.

Fudbal 02.07.2017 | 12:00
Pogba moli lopova: Vrati mi moje omiljene patike!
Najskuplje plaćeni fudbaler današnjice, Pol Pogba, u opširnom intervjuu za časopis "Eskvajer" otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz svog života.

Od prve zarade kao igrač omladinskog tima Mančester junajteda, sebi je kupio dva para Kristijan Lubutin patika.

"Sećaću se toga celog života. Imao sam 18 ili 19 godina kada sam od svoje prve plate kupio dva para belih Lubutin patika. Mesec dana posle toga nisam izlazio iz kuće. Bio sam u šoku! Bilo je smešno, jer kao neko ko je odrastao u siromaštvu umeo sam da cenim novac, a onda sam ga odjednom imao sasvim dovoljno kod sebe. Razmišljao sam kako je to mnogo para za jedan par patika, ali život brzo prolazi i treba uživati u njemu radeći ono što te usrećuje. Ne smemo, ipak zaboraviti i na ljude oko sebe", iskren je francuski fudbaler.

Pogba je, međutim, morao na bolan način da se rastane od svojih patika...

"Zamislite šta se dogodilo! Dok sam živeo u Torinu, opljačkali su me i ukrali mi patike. Zato, molim čoveka koji me je opljačkao da mi vrati patike. Neka zadrži sve drugo, ali ako može njih da mi vrate. Jako mnogo mi znače", zamolio je bivši fudbaler Juventusa.

Da li će mu molba biti uslišena? Sumnjamo da će neki lopov pokazati saosećanje sa fudbalerom čiji je transfer plaćen 105 miliona funti...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar