Venus učestvovala u smrtonosnom sudaru!

Američka policija je saopštila da je teniska zvezda Venus Vilijams učestvovala u smrtonosnoj saobraćajnoj nesreći početkom juna.

Tenis 02.07.2017 | 12:30
Venus učestvovala u smrtonosnom sudaru!
Policija u Palm Biču je potvrdila za agenciju AP da je Vilijams učestvovala u sudaru 9. juna i da je pod istragom, a nije objasnila zašto je to objavljeno tek sada, niti je iznela pojedinosti o udesu.

Po izveštajima medija, jedan putnik u drugom vozilu je kasnije umro od povreda. Advokat Venus Vilijams je u saopštenju u četvrtak rekao da je ona izrazila "najdublje saučešće porodici koja je izgubila voljenu osobu". 

Malkolm Kaningem je rekao da je Vilijams ušla vozilom u raskrsnicu dok je na semaforu bilo zeleno, i da je išla brzinom od pet milja na sat (manje od 10 kilometara na sat), kada je drugo vozilo udarilo u njeno. 

Advokat je rekao da Vilijams nije dobila mandatnu kaznu, niti je optužena.

Sestre Venus i Serena Vilijams izgubile su 14. septembra 2003. godine stariju polusestru Taru Prajs, koja im je bila i lični asistent u ranoj fazi karijere, kada je na nju pucano iz neposredne blizine dok je sedela na suvozačevom mestu u opasnom kraju Los Anđelesa, Komptonu.

Tara Prajs, majka troje dece, u to vreme imala je 31 godinu i bila jedno od petoro dece Orasin Prajs, majke čuvenih američkih teniserki.

Policija je kasnije utvrdila da je meta napadača bio Tarin tadašnji dečko, koji je te večeri bio za volanom.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar