Đukiću se sviđa Partizanov ritam

Trener "parnog valjka" nije krio zadovoljstvo posle odlične partije njegove ekipe protiv Kopenhagena.

Fudbal 30.06.2017 | 10:45
Đukiću se sviđa Partizanov ritam
Partizan je pobedio i drugu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Posle Kapfenberga, ekipe iz austrijskog drugog ranga takmičenja, u četvrtak je savladan daleko ozbiljniji rival - osvajač "duple krune" Danske - Kopenhagen.

Crno-beli trijumfovali su rezultatom 3:2.

Kao što nije očajavao posle poraza od Zete i lučanske Mladosti, tako ni pobedama u Sloveniji Miroslav Đukić ne pridaje veliki značaj.

Mnogo više od rezultata šefa stručnog štaba Partizana raduje učinak i htenje igrača, odnosno rezultat rada prethodnih

"Veoma sam zadovoljan, igrali smo u dobrom ritmu protiv ozbiljne ekipe, koja je zapaženo nastupala u Ligi šampiona. Oba poluvremena su bila veoma dobra, a ova ekipa još mora da raste i da igra bolje", rekao je Đukić po završetku meča.

Dvostruki strelac za Partizan Đorđe Jovanović bio je jedan od najboljih igrača utakmice. Trenera Đukića pored golova raduje i način na koji je mladi napadač delovao tokom 60 minuta, koliko je proveo na terenu.

"Veoma je bitno za mladog špica da postigne dva gola. Pre svega mislim na samopouzdanje. Nisam samo zbog toga presrećan, već i zbog generalno odlične Đoletove partije".

U dresu Partizana debi je upisao Nemanja "Nema" Miletić. Ovaj put imao je zadatke na desnokm beku u poslednjih pola sata.

"Može da igra na obe pozicije, to je ozbiljan igrač za veliku scenu", zadovoljno je konstatovao Miroslav Đukić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar