Ceca odbila sve ponude za kuću

Pevačici su ponudili da od njene vile naprave atrakciju za turiste, ali je odbila iako nije ni čula cifru koju joj nude.

Zabava 29.06.2017 | 15:50
Ceca odbila sve ponude za kuću
Ceca Ražnatović često dobija primamljive poslovne ponude, a jedna od najneobičnijih je da se njena vila pretvori u muzej!

Iz jedne turističke agencije folk zvezdi su predložili da svakodnevno prima posetioce u kuću, u kojoj je živeo i Željko Ražnatović Arkan, a u kojoj danas ona boravi sa decom Veljkom i Anastasijom.

- Pre nekoliko godina sam imala ponudu jedne turističke agencije da se u mojoj kući postave oni crveni konopci, da to liči na muzej u koji će dolaziti posetioci. Nismo ni stigli do cifre, rekla sam im: „Ne dolazi u obzir, pa gde ćemo moja porodica i ja da budemo?!“ - ispričala je pevačica, koja je dobila i ponudu da ona i njena porodica snimaju rijaliti po ugledu na Kardašijanove.

- Isto je bilo i kad su nam nudili da snimamo porodični rijaliti. Samo što su mi tada nudili blanko, da sama kažem cifru - rekla je Ceca.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dragan

29.06.2017 15:55

Kuća može da bude samo muzej kiča i primitivizma koji su preovladavali devedesetih. Nekad smo imali Mišića, Putnika, Stepu, Milunku... Devedesetih su "komandovali" poslastičari, gumari, autilimari... Dobro smo mi prošli, kad se setim ko se sve tu motao!

ODGOVORITE
Name

zvonko

29.06.2017 16:08

De Svetlana odjebi to od kuce.

ODGOVORITE
Name

zvonko

29.06.2017 16:09

De Svetlana odjebi to od kuce hoce da te drze pod kontrolom.

ODGOVORITE
Name

Re

29.06.2017 19:20

Imaju sta i kontrolisat. Ovakvih ima i na putu i po putu.