Pola čovjek - pola titula!

Ljubomir Fejsa i njegova riznica medalja. . . ! Ljubomir Fejsa – decenija na šampionskom podijumu! Reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa pohvalio se na Instagramu kolekcijom šampionskih medalja, na čijem broju bi mu veliki broj kolega pozavideo.

Fudbal 30.06.2017 | 17:00
Pola čovjek - pola titula!
Pola čovek, pola titula - Ljubomir Fejsa! Reprezentativac Srbije i nekadašnji član Partizana je svetski fenomen. Čitali ste već o fenomenu Ljubomira Fejse i da je već punu deceniju šampion. Niz je počeo u Partizanu, nastavio u Olimpijakosu i Benfiki... A dokle će taj niz da traje teško je prepostaviti, pošto se trofeji lepe za momka iz Kucure kao smrt lepak.

Uostalom, o tome svedoči njegova poslednja objava na Instagramu. On je u opuštenoj varijati sortirao medalje ua osvojene trofeje.I baš ih ima.

Do sada je u karijeri osvojio 18 trofeja. A tek mu je 29.godina.

Vezista Benfike nalazi se na drugom mestu na večnoj listi po broju trofeja – kada su srpski igrači u pitanju – jer je do sada sakupio čak 21 trofej u karijeri.

Ispred dvadesetosmogodišnjeg momka iz Vrbasa je samo Dejan Stanković sa 25, a Nemanja Vidić sa 18, Vladimir Jugović i Velibor Vasović sa po 12, odnosno Branislav Ivanović sa 10.

Takođe, ono što je posebno impresivno jeste činjenica da je Fejsa već tačno deceniju 'nacionalni šampion', sa tri različita kluba.

Seriju je započeo sa tri osvojene titule sa Partizanom, isto toliko puta bio je i prvak Grčke sa Olimpijakosom, dok je sa 'Orlovima' iz Lisabona to činio četiri puta.

U svojoj kolekciji ima još i po dva Kupa Srbije, Grčke i Portugala, kao i tri trofeja Liga Kupa i dva Superkupa sa Benfikom.

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Logika...

30.06.2017 15:02

Prvi put u zivotu cujem za ovo ime..

ODGOVORITE