Vengerova ideja: Keš + Žiru za Lakazeta!

Arsenalov menadžer opet škrtari i rizikuje!

Fudbal 01.07.2017 | 17:15
Vengerova ideja: Keš + Žiru za Lakazeta!
Juče je iz Liona stiglo upozorenje Arsenu Vengeru: Ili plati minimalnu cenu od 50.000.000 evra za Aleksandra Lakazeta ili ćeš ga od 1. januara gledati u dresu Atletiko Madrida.

Venger izgleda nije ozbiljno shvatio ovaj stav Lionovog predsednika Ole jer razmišlja o ponudi kojom bi smanjio količinu novca za kupovinu Lakazeta. Francuski strateg će Lionu prvo ponuditi trampu u kojoj bi u zamenu za Lakazeta prosledio Olivijeva Žirua i novac.

Međutim, u Lionu si bili više nego jasni da žele samo novac za svog najboljeg igrača i da je minimalna cena 50.000.000 evra s obzirom da je Atletiko spreman da plati 65.000.000 evra sa uključenim bonusima. I zato ih ne uanima nikakva trampa iako su do sada pokazivali inteersovanje za Žirua. Strahuju da bi Venger procenio Žirua na nerealnu vrednost i pokušao da time smanji novčani iznos transfera. Lion je spreman da plati Žiruamaksimalno 20.000.000 evra, dok bi Venger želeo za svog napadača deset miliona više.

Venger će morati da požuri i neće smeti da čeka finiš prelaznog roka jer mu je napadač potreban do sredine jula kada ide na turneju po Austrliji. Prvo je želeo Kilijana Mbapea, ali mlada zvezda Monaka nije zainteresovana za selidbu u London.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar