Donaruma progovorio o ugovoru...!

Navijači, izvinjavam se i obećavam. . . Volim Milan! Mladi golman otvorio dušu!

Fudbal 26.06.2017 | 13:15
Donaruma progovorio o ugovoru...!
Dozlogrdilo je i Đanluiđiji Donarumi! Izašao je u javnost i počeo da olakšava dušu...

Danas je putem Tvitera poslao prvu izjavu u javnost posle dve nedelje i poručio da ostaje veran Minu Rajoli, a sada je napokon progovorio o situaciji sa ugovorom i obratio se navijačima. 

Prvi put otkako traje saga oko ugovora sa Milanom, Donaruma se obratio javnosti i navijačima Milana tim povodom. Otkako je preko Mina Rajola saopštio odluku da ne želi da potpiše novi ugovor vredan 5.000.000 evra po sezoni, kod navijača je prešao put od miljenika i heroja do izdajnika i plaćenika. Kada je danas na Tviteru ostavio poruku privrženosti Minu Rajoli, još jednom je naišao na osudu armije navijača. 

Napokon se Donaruma večeras smilovao da se obrati i fanovima koji su mu najviše zamerali na tome što se ne oglašava i poštuje njih i klub već se krije iza Rajole. Putem društvene mreže Instagram je obećao da će zapoečti pregovore o novom ugovoru.

„Danas sam sa porukom na Tviteru izazvao pravu lavinu što mi nije bila namera. I zato se izvinjavam svima. Želim da istaknem apsolutnu ljubav prema Milanu i njegovim navijačima. Sada sam fokusiran na reprezentaciju i nadam se da ću sa njom doneti poklon svim navijačima. Ali obećavam vam da ću odmah posle EP zajedno sa porodicom i menadžerom započeti pregovore sa Milanom oko novog ugovora“, napisao je Donaruma. 

Posle ovoga, potvrđuje se da su bile tačne prognoze italijanskih medija da će Donaruma otvoriti nove pregovore sa Milanom posle posete trenera Vinćenca Montele njegovoj porodici. Milan je kao novi rok za odgovor Donarume istakao 3. jul kada ekipa počinje pripreme. sa druge strane, EP za malde reprezentacije traje do 30. juna. Ako se Italija ne plasira u finale, Donaruma će se i pre 30. juna vratiti kući. Dakle, ostaje nekoliko dana da se postigne sporazum... 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar