Oglasio se Boaćijev menadžer i uznemirio Delije!

„Ričmond je slobodan igrač, gledamo najbolju opciju za njega“, rekao za medije u Gani Oliver Artur.

Fudbal 25.06.2017 | 19:30
Oglasio se Boaćijev menadžer i uznemirio Delije!
Dogovor je, navodno, postignut, ali najbolji strelac Crvene zvezde u prošloj sezoniRičmond Boaći nije još parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom. A sudeći po rečima njegovog agenta veliko je pitanje da li će to i učiniti.

On je za medije u Gani poručio da je njegov klijent imao impresivnu sezonu u Crvenoj zvezdi i da sada kao slobodan igrač, zbog bankrota Latine, može da bira ozbiljne opcije. Istina, menadžer Oliver Artur nije odbacio mogućnost da Boaći i u naredne sezone nositi dres Crvene zvezde.

Kako bilo navijači Zvezde će biti na žeravici dok Boaći ne potpiše.

„Želimo da Boaći izabere najbolju opciju, uveren sam da ćemo da napravimo veliki posao u letnjem prelaznom roku. Kada je dobio poziv Crvene zvezde Boaći je rekao da ne želi da ide tamo. Međutim, ja sam ga ubedio da u tom klubu može da pokaže svima da je sposoban da dobro igra. Tako je i bilo“, rekao je menadžer snažnog napadača Oliver Artur.

Posle bankrota Latine Boaćijeva 18-mesečna pozajmica u Crvenoj zvezdi je postala nevažeća. Ipak, strelac 16 golova u prolećnoj polusezoni se priključio ekipi srpskog vicešampiona na pripremama na Zlatiboru. Bio je to mali signal da će ostati u Crvenoj zvezdi. Međutim, još nije parafirao ugovor. Ipak dobra stvar je što je Boaći svestan da je u Beogradu rehabilitovao karijeru. To je nedvosmisleno potvrdio i njegov agent.

„Boaćija je uznemirilo što su svi pričali o njemu čim se pojavio. Dobio je poziv Juventusa kao vrlo mlad igrač. Ispostavilo se da je to malo usporilo“, rekao je za medije u Gani Oliver Artur.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar