Igra živaca - Verati odbio 12.000.000 godišnje!

Insistira na odlasku u Barselonu!

Fudbal 26.06.2017 | 10:15
Igra živaca - Verati odbio 12.000.000 godišnje!
Marko Verati o zid, Pari Sen Žermen o ploču. Dok italijanski vezista insistira na transferu u Barselonu, sportski direktor Svetaca Antero Enrike uporno ponavlja da mu klub ni po koji cenu neće dozvoliti da ode. Klasična igra živa. Pa ko pre popusti. Mada je sigurno da je 24-godišnji fudbaler do sada već dobrano stanjio Enrikeovo strpljenje.

Verati je i dalje na odmoru na Ibici. I dalje tvrdi da se 4. jula neće pojaviti na početku priprema Pari Sen Žermena za novu sezonu. Bez obzira na to što bi takav potez sigurno za imao i velike finansijske posledice, pa se Italijan po tom pitanju uveliko konsultuje i sa skupocenim advokatima. Spreman je da ostane bez mnogo novca, samo da bi primorao upravu Parižana da mu dozvoli seldibu u Barselonu.

Enrike se, sa druge strane, na sve načine upinje da odobrovolji Veratija da ostane u Francuskoj. Prema poslednjim informacijama, ponudio je Italijanu novi ugovor, iako mu sadašnji ističe tek 2021. Po njemu, Verati prima nešto manje od 7.000.000 evra godišnje. Potpisivanjem novog ugovora plata bi mu bila skoro pa duplirana - čak 12.000.000 ponudio mu je Enrike.

I kao odgovor: NE!

Nedelju i po dana pre prve prozivke Unaja Emerija, šef struke Svetaca ne zna da li će moći da računa na možda i najbitnijeg igrača u timu. Verati je predsedniku PSŽ-a Naseru Al-Kelaifiju već rekao da ide u Barselonu.

Najgore je kad u timu držiš nezadovoljnog igrača...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar