Ruiz ide u Tursku, Zvezdi 600.000?

Crveno-bijeli mogli bi solidno da zarade na igraču koji nije ispunio očekivanja, ali koji i dalje ima reputaciju u Turskoj.

Fudbal 23.06.2017 | 15:15
Ruiz ide u Tursku, Zvezdi 600.000?
Ljeta 2016. Džon Ruiz je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, ali kako stvari stoje, krilni fudbaler iz Kostarike neće se toliko dugo zadržati u Srbiji.

Dok se on sa saigračima priprema na Zlatiboru za početak predstojeće sezone, Beogradom se pronijela informacija da su dva turska kluba - Karabuk i Konja - zainteresovani za Ruiza i da bi Crvena zvezda njegovim transferom mogla da inkasira 600.000 evra.

Imajući u vidu da Ruiz nije igrao posljednjih nekoliko utakmica prošle sezone, zapravo nijednu od odlaska Miodraga Božovića sa klupe, kao i da ne djeluje da je u prvom planu trenera Vladana Milojevića tokom zlatiborskih priprema, trebalo bi očekivati da crveno-bijeli daju pozitivan odgovor Turcima.

Ostaje samo da vidimo kojim...

Odlazak 23-godišnjeg Kostarikanca mogao bi da otvori vrata angažovanju još jednog stranca (jer se očekuje i da Donald i(li) Le Talek do kraja prelaznog roka napuste klub).

Ukoliko rukovodstvo odluči da, ipak, ne troši novac, trebalo bi očekivati šansu za Vladimira Jovovića, reprezentativca Crne Gore, koji je prethodnih sezona bio pozajmljivan OFK Beogradu, Napretku i Spartaku.

On bi se za mjesto na lijevom krilu onda borio sa Lukom Adžićem, ali je moguće i da u slučaju dovođenja još jednog napadača za tu poziciju konkuriše Rikardinjo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar