Real štanca potpise: Prvo Rejes, pa Rendolf!

A onda i talentovani Dino Radončić.

Košarka 24.06.2017 | 20:45
Real štanca potpise: Prvo Rejes, pa Rendolf!
Realova sezona jeste bila ispod očekivanog (eliminacija na Fajnal foru Evrolige i poraz u finalu ACB lige), ali tim će ovog leta doživeti tek minimalne promene. 

Jedina veća razlika u odnosu na sezonu za nama biće to što će Dontaje Drejper dobiti odrešene ruke u potrazi za novom sredinom, dok će njegovo mesto u rosteru popuniti atraktivni plejmejker Fakundo Kampaco. 

Sa ostalim igračima Real polako zatvara konstrukciju. Prvo je Felipe Rejes parafirao novi, dovogodišnji ugovor sa Kraljevskim klubom i odmah zatim izjavio da mu je cilj da obori još brojne rekorde u španskoj i evropskoj košarci. Odmah zatim svoj autogram stavio je iEntoni Rendolf, koji je odložio transfer u NBA ligu i Realu će biti veran još godinu dana. 

U međuvremenu Real će uskoro verovatno završiti i novi ugovor sa Rudijem Fernandezom. On od jeseni ulazi u poslednju godinu aktuelne saradnje vredne 3.000.000 evra, a Real želi da ga zadrži bar još dve godine. 

Takođe, u Realu misle i na klupsku budućnost, pa je ugovor produžio i talentovani crnogorski igrač Dino Radončić. On je stavio paraf na trogodišnji ugovor, plus još jednu sezonu opciono. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar