Ljubinko Drulović ponovo selektor!

Ugovor na dve godine! Naš stručnjak preuzeo juniorsku reprezentaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Fudbal 23.06.2017 | 13:15
Ljubinko Drulović ponovo selektor!
Posle godinu i po dana, koliko je prošlo od njegovog poslednjeg angažmana u Partizanu, Ljubinkko Drulović se vraća na klupu. Ponovo - selektorsku.

Nekadašnji strateg kadetske reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojio zlato na EP u Litvaniji 2013, potom i vršilac dužnosti u A timu, dobio je posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Predvodiđe tamošnju juniorsku reprezentaciju, igrače rođene 1999. godine i mlađe.

„Dogovorili smo dvogodišnju saradnju, koliko i traje ciklus do Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina. Prvi cilj nam je da se plasiramo na Azijski šampionat sledeće godine, a kvalifikacije počinju u oktobru. Pripreme ćemo početi u avgustu, igraćemo na turniru u Sloveniji, možda pre toga i trenirati u Srbiji. Na novom poslu biću od početka jula“, rekao je Sportskom žurnalu Ljubinko Drulović.

Nekadašnjem asu Porta i Benfike će u Dubai odvesti samo kondicionog trenera, dok će mu ostale saradnike u stručnom štabu odrediti FS Ujedinjenih Arapskih Emirata.

„Fudbal u Emiratima je u ekspanziji, tamošnja liga ima mnogo stranih igrača i trenera. Pokušaću da na najbolji način predstavim srpsku školu i otvorim vrata kolegama sa naših prostora, kao što su drugi treneri meni“, rekao je Ljubinko Drulović, koji je osim kadetske i A reprezentacije Srbije, bio i selektor Makedonije, pre dolaska među crno-bele.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar