Pripreme Zvezde: Šveđanin nije prošao!

Filip Helkvist nije uspeo da impresionira Vladana Milojevića, pa je bez ugovora napustio pripreme. Rastanak i sa Kalidom Aučom.

Fudbal 22.06.2017 | 16:45
Pripreme Zvezde: Šveđanin nije prošao!
Zajedno sa fudbalerima Crvene zvezde na Zlatiboru je nekoliko dana trenirao i bivši mladi reprezentativac Švedske, Filip Helkvist.

Napadač rođen u Stokholmu, srpskog porekla, došao je kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa austrijskim Volfsbergerom, za koji je u prethodne dve sezone postigao svega pet golova u 38 ligaških utakmica. Nije, međutim, uspeo da se nametne treneru Vladanu Milojeviću, tako da će angažman morati da potraži u nekom drugom klubu.

Helkvist ima 26 godina, ponikao je u Đurgardenu, ali se tokom karijere nije nadavao golova.

Čini se da su u Zvezdi pristali da trenira sa njima samo dok je trajala neizvesnost oko povratka Ričmonda Boaćija. Čim se napadač iz Gane pojavio na Zlatiboru, postalo je jasno da za Šveđanina neće biti mesta...

Crveno-beli su se, takođe, rastali i sa Kalidom Aučom. Reprezentativac Ugande je došao zimus, pokušao da se dokaže na pozajmici u OFK Beogradu, a iako je bio na "prozivci" Vladana Milojevića, nije doputovao na Zlatibor sa ostatkom tima.   

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar