Katalonci imaju ekskluzivu: Verati je rekao DA!

Omaleni fudbaler pružio ruku čelnicima Barselone, koji sada moraju da pronađu način da omekšaju šeika Nasera Al Kelaifija.

Fudbal 16.06.2017 | 19:15
Katalonci imaju ekskluzivu: Verati je rekao DA!
Katalonski mediji ovih dana opsedaju Ibicu, na kojoj letuje vezista Pari Sen ŽermenaMarko Verati, a tamošnji Sport ima eksluzivu – Italijan je rekao „da“ Barseloni!.

Prema navodima ovog lista, jedan od najboljih igrača sredine terena je imao sasanak sa direktorom katalonskog velikana Havijerom Bordasom, kojem je poručio da želi karijeru da nastavi u Barseloni.

Sa druge strane, Mundo Deportivo se pohvalio fotografijom sjajnog igrača sa njihovim listom, kao i kratkom izjavom u kojoj poručuje da u ovom trenutku ne može da priča o svojim namerama u budućnosti.

Verati je već rekao upravi Pari Sen Žemena da želi da napusti klub, bez obzira što mu je na Parku Prinčeva saopšteno da nije na prodaju i da ovog leta neće odlaziti iz Grada svetlosti. Omaleni fudbaler je navodno već rekao da ga u ovom trenutku zanima samo odlazak u Barselonu, tako da je na čelnicima Blaugrane sada da pokušaju da pronađu zajedničku reč sa nimalo lakim sagovornikom kao što je šeik Naser Al Kelaifi.

Katarskom gazdi novac nije prioritet, pa čak ni da ponuda iznosi čitavih 100.000.000 evra, koliko se pominjalo proteklih meseci, ali sa druge strane je teško zadržati igrača koji je otvoreno rekao da napusti klub.

Ovo leto je idealna šansa za Barselonu da napravi novi bum na transfer pijaci, a dovođenje Veratija bi predstavljalo pojačanje godine u evropskom fudbalu. Italijan ima 24 godine i ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2021. godine, koji izvesno neće odraditi do kraja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar