Verati: Barselona - sad ili nikad!

Vezni igrač Pari Sen Žermena Marko Verati navodno je rekao svojim prijateljima na zabavi da će preći u Barselonu "sad ili nikad".

Fudbal 18.06.2017 | 12:00
Verati: Barselona - sad ili nikad!
Već nedeljama traju spekulacije o transferu Italijana sa Parka prinčeva na Nou Kamp, o kojem navodno sanja od detinjstva.

"Upravljam karijerom šampiona, a šampioni bi trebalo da pobeđuju. Videćemo, komplikovano je, ali sam rekao PSŽ šta želimo. Svi klubovi pokušavaju da dovedu igrače, iako oni imaju dugogodišnje ugovore. Takav je fudbal i to moramo prihvatiti. Nije pitanje Barselone, nego ugovora", rekao je Veratijev menadžer Donato di Kampli.

Verati je navodno odluku o odlasku iz PSŽ doneo nakon debakla upravo od Barselone sa 6:1 u revanš meču osmini finala Lige šampiona protekle sezone.

Osim Katalonaca, za 24-godišnjeg vezistu "svetaca" je navodno interesantan i Čelsiju, čiji menadžer Antonio Konte izuzetno ceni kvalitete svog zemljaka, a povremeno su se pominjali italijanski klubovi.

"To je teško. Mislmi da nema kluba koji može da priušti ovakav tim transfera", odbacio je šanse timova iz Serije A Di Kampli.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar