FSS: Srbija - Vels, maksimalna bezbednost!

"Mi smo ovoj utakmici koja je visokog rizika preduzeli maksimalni nivo bezbednosti", rekao komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ljubisav Sekulić.

Fudbal 11.06.2017 | 13:15
FSS: Srbija - Vels, maksimalna bezbednost!
Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Ljubisav Sekulić rekao je u subotu da su ta organizacija i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeli sve mere bezbednosti kako bi predstojeća utakmica između Srbije i Velsa protekla bez incidenata.

"Mi smo ovoj utakmici koja je visokog rizika preduzeli maksimalni nivo bezbednosti. Napravili smo dva prstena oko stadiona i niko bez karti i akreditacija neće moći da prođe. Angažovali smo 770 redara koji će striktno kontrolisati sve na ulazu, ali i oko stadiona", rekao je Sekulić agenciji Beta.

Beogradski mediji objavili su da se spremaju neredi i prekid utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo između Srbije i Velsa, a Sekulić je rekao da ne želi da spekuliše o medijskim nagađanjima.

"Sa MUP-om smo 15 dana u svakodnevnoj komunikaciji. Imamo maksimalnu podršku svih njihovih službi i jedinica. Sigurni smo da će biti dovoljno snaga i resursa da utakmcia protekne bez nereda. Na svim ulazima, kako u VIP, tako i novinarskim biće postavljeni i kontrolni KD punktovi", rekao je Sekulić.

On je dodao da FSS duguje veliku zahvalnost svim državnim službama i agencijama koje su uključene na "posredan i neposredan" način u organizaciju utakmice.

Sekulić je pozvao navijače da sutra u što većem broju dođu na utakmicu i podrže reprezentaciju na putu na Mondijal u Rusiji.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JADNO

11.06.2017 11:38

JADNO. NA BALKANU GRUPE DIVLJAKA KOJI SE NAZIVAJU NAVIJAČIMA TERORIŠU OD 1992. SVE I SVAKOGA. DA JE I DLAKA OD DRŽAVE SVE BI TO BILO POHAPŠENO, PA BI TUCALO KAMEN I PRAVILO PUTEVE S LISICAMA NA NOGAMA. JOŠ IM SE POLITIČARI UDVARAJU KAKO U BEOGRADU TAKO I U ZAGREBU I U SARAJEVU. OGAVNO.

ODGOVORITE
Name

Dobronamjeran

11.06.2017 12:37

Treba voditi racuna u koliko bude minut cutanja za zrtve terorizma.Ako publika bude bucno zvizdala i negodovala moglo bih se lako desiti da Srbiju izbace iz daljnjeg takmicenja.

ODGOVORITE