Tata Pešić pregovara sa Partizanom!

Nisu crno-beli jedini koji me žele! Napadač Tuluza jedna od opcija srpskog prvaka za mesto u špicu.

Fudbal 13.06.2017 | 23:00
Tata Pešić pregovara sa Partizanom!
Iz Italije u Humsku 1. Po rehabilitaciju karijere. Tako je razmišljao prošlog leta Uroš Đurđević, pa je upalilo. Tako sad razmišlja i Aleksandar Pešić. Nekadašnji mladi i povremeni A reprezentativac Srbije, minule sezone igrač Atalante, nalazi se u planovima Partizana koji ga vidi kao zamenu upravo za prvog strelca Superlige u nedavno završenom pohodu na titulu.

S obzirom da je prva meta crno-belih na mestu centarfora, u liku Petra Škuletića, završila u Turskoj (Genčlerbirligi), sportski sektor se okrenuo drugim rešenjima, jedno od njih bi mogao da bude 25-godišnji fudbaler pod ugovorom sa Tuluzom, lane pozajmljen Atalanti.

„Čuo sam za interesovanje crno-belih. Pregovore sam prepustio ocu. Trenutno sam na odmoru u Grčkoj i svima koji su me kontaktirali rekao sam da želim da se odmorim do srede. Moram da odmorim glavu i na miru razmislim šta mi je najbolje za sledeću sezonu“, predočio je u izjavi Sportskom žurnalu Aleksandar Pešić.

Kako kaže, crno-beli nisu jedini koji ga žele, iako su verovatno među atrkativnijima ako se ima u vidu da će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

„Malo je rano da pričam o tome. Savetujem se sa ocem šta da uradim. Nije Partizan jedini zainteresovan. Imam ponude i iz inostranih klubova. Moram dobro da izvagam šta je najbolje za moju karijeru“.

Aleksandar Pešić je, inače, dete Partizana. Prošao je mlađe kategorije, ali nikad nije doguroa do prvog tima. U seniorskom fudbalu igrao je za niški Radnički, Jagodinu (gol u finalu Kupa Srbije, nedovoljan za trofej 2014), Šerif iz Tiraspolja, OFI sa Krita, a od leta 2014. je član francuskog Tuluza.

„Francuzi se pitaju pošto sam pod ugovorom do leta 2019. Realnije je da ponovo promenim sredinu. Ne znam da li bih sad išao na pozajmicu ili bi neki drugi klub želeo da otkupi moj ugovor“, dodao je Pešić, koji je u karijeri dao 33 gola na klupskom planu na 147 utakmica.

Primera radi, Uroš Đurđević je 28 puta bio strelac na 34 meča samo u minuloj sezoni, ali on verovatno odklazi iz Partizana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar