Zvezda počela bez kapitena, prvi novajlija stigao!

Vladan Milojević prozvao je ekipu na početku priprema za novu sezonu.

Fudbal 09.06.2017 | 17:45
Zvezda počela bez kapitena, prvi novajlija stigao!
Sezona 2017/18 počela je u Ljutice Bogdana!

Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević prozvao je u petak 27 igrača na okupljanju pred prvi trening, a spisak imena koje je pročitao izazvao je, kao i uvek, veliku pažnju.

Osim opravdano odsutnih stranaca i reprezentativaca, crveno-beli su se očigledno rastali sa kapitenom Aleksandrom Lukovićem, jer njegovo ime nije uvršteno na listu prvotimaca.

Takođe, sudeći prema papiru, Zvezdu su napustili i napadači Predrag Sikimić i Petar Orlandić, golman Nemanja Supić, kao i zadnji vezni Marko Poletanović, koji je završio pozajmicu i očigledno će se ponovo javiti u Gent.

U prozvanoj grupi igrača, među kojima je i devet omladinaca, Milojević je pozdravio i iskusne Nenada Milijaša i Dušana Anđelkovića, što očigledno znači da će se na njih računati i u sledećoj sezoni. Opremu je takođe zadužio i prvi Zvezdin novajlija - Marko Gobeljić, ali i Marko Petković, koga će dojučerašnji član Napretka verovatno zameniti na "Marakani", s obzirom na to da mu ovog leta ističe ugovor.

Spisak imena igrača koje je Milojević prozvao:

Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković (golman), Marko Petković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučičević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefan Ilić i omladinci Nemanja Stojić, Ivan Ilić, Luka Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić i Aleksa Terzić.

Na početku priprema se uz dozvolu kluba nisu pojavili stranci Mičel Donald, Damijan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Viveiros i Džon Ruiz, kao ni reprezentativci Filip Manojlović, Srđan Plavšić, Mihailo Ristić, Miloš Stojanović, Marko Mijailović, Gelor Kanga, Vladimir Jovović i Kalid Aučo.

Ekspedicija Crvene zvezde se neće dugo zadržati u Beogradu pošto se već u ponedeljak seli na Zlatibor gde će trenirati 12 dana, a prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope crveno-bele čeka već 29. juna. Ime prvog i potencijalno drugog rivala saznaće na žrebu 19. juna.

Ekipu su na pre prvog treninga pozdravili predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i poslovni direktor Stefan Pantović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar