Poker-transfer partija - Fetel ostaje u Ferariju!

Tehnički direktor Skuderije, Matija Binonto mimo svoje funkcije poručuje da Sebastijan Fetel i naredne godine ostaje veran timu iz Maranela.

Ostali sportovi 10.06.2017 | 18:30
Poker-transfer partija - Fetel ostaje u Ferariju!
Nema letnjeg prelaznog roka u Formuli 1! To je tako normalno, a pošto su trač partije oko transferaških poslova postale glavna “slana zanimacija” sportskog sveta, zašto da se i najbrži cirkuzanti ne pridruže tom rijalitiju? U maniru novih vremena, svakako i trač transferaške sezone kad joj vreme nije tehnički direktor Skuderije, Matija Binonto mimo svoje funkcije poručuje da Sebastijan Fetel i naredne godine ostaje veran timu i Maranela.

“Fetel je naš vozač i on je višestruki svetski šampion. Mislim da će ostati kod nas, budući da ne postoji ništa lepše za vozača Formule 1 od pobede u crvenom bolidu”, poručujeBinoto, a mi podsećamo da su se oko Fetela već oblizivali Toto Volf i Niki Lauda.

Trač priča po boksovima Formule 1 pronosi vest da se Mercedes AMG Petronas svojski namerio na transfer Sebastijana Fetela, naravno na kraju tekuće sezone. Naime, njegov ugovor ističe ove takmičarske godine, pa se zuckalo kako je Valteri Botas potpisao jednogodišnji ugovor kao probna, možda i prelazna opcija do oslobađanja Nemca od obaveza prema italijanskom timu. Naravno, o novcu se nije pričalo. Takve vesti u najbržem cirkusu nisu baš umesne, niti su komercijalizovane kao u kuloarskim i novninskim pričama o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar