Jelisaveta i Teo uživaju u Moskvi

Tek što se vratila iz Pariza, gde je, navodno, kupila venčanicu za svadbu, glumica Jelisaveta Orašanin ovih dana uživa u Moskvi sa budućim suprugom - košarkašem Milošem Teodosićem. Mada su se prethodnih meseci vešto krili od javnosti, odala ih je zajednička fotografija koja je juče objavljena na "Instagramu".

Svijet 08.06.2017 | 21:10
Jelisaveta i Teo uživaju u Moskvi
Poznati par se u ruskoj prestonici provodi u društvu članova srpske umetničke reprezentacije u fudbalu, koja učestvuje na prvenstvu u Moskvi. Slavni sportista i atraktivna glumica, koju smo gledali u serijama "Vojna akademija" i "Ubice mog oca", bili su na ručku sa Andrijom Miloševićem u jednom moskovskom restoranu, a sudeći po osmehu budućih mladenaca na fotografiji, može se zaključiti koliko se vole.

Jelisaveta i Teo izgovoriće sudbonosno "da" 25. juna u Beogradu, kada će u Klubu privrednika biti upriličeno svadbeno veselje za oko 150 gostiju. Par je u vezi pet meseci, a njihova ljubav je od prvog trenutka izazivala veliku pažnju domaće javnosti. Košarkaš će iz Moskve, gde igra za klub CSKA, doputovati u Beograd ranije kako bi se pripremio za venčanje sa zgodnom glumicom.

Jelisaveta želi da na dan svadbe izgleda kao iz bajke, pa je prošle nedelje boravila u francuskoj prestonici kako bi kupila savršenu venčanicu, a društo u Gradu svetlosti pravila joj je, navodno, kuma.

(Večernje novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar